Tělák: divadlo Ponec

Co s nedělí? Protančete ji!

Sdílejte nás

Zvedněte se z gauče, odložte mobily a spol. – a užijte si s dětmi zážitkovou taneční dílnu! Tuto neděli 25. dubna od 18 hodin.

Text: Kateřina Kavalírová Foto: Vojtěch Brtnický

Už se vám akutně stýská po divadle? A po pořádném tanci? Přes ZOOM si můžete užít interaktivní zážitkovou dílnu divadla Ponec, určenou dětem od 6 let a samozřejmě i dospělým!

Na co všechno se můžete těšit?

4 setkání, 4 umělci, 4 krátké filmy, tedy 4x nedělní přestávka pro celou rodinu!

Roselyne toho má hodně co říct. Fantomové využívají všech zákoutí. Markétu zajímá, co nového jí přinese překážka, a Viktor zas z obyčejných předmětů staví neuvěřitelné kousky.

Třetí ze série tanečních dílen vám umožní setkání s choreografkou, performerkou a fyzioterpeutkou Markétou Stránskou, která vám přiblíží svou inscenaci LeŤ. Představením poukazuje na to, že každá odlišnost nebo omezení skýtá zároveň nečekané možnosti a obohacení – protože probouzí naši představivost, hravost a tvořivost. To všechno si v neděli společně zatančíme!

Dílny vedou tanečnice Barbora Látalová a Zdenka Brungot Svíteková, které jsou autorkami projektu Bláznivé tance o přestávce. Projekt, který původně přinášel taneční představení do škol, během pandemie putoval na náměstí, následně do filmu a nyní do online prostředí. Dejte si s námi bláznivou přestávku i vy!

Vstupenky pořídíte na GoOut – program je zdarma, ale jestli chcete, můžete podpořit tvůrce volitelnou částkou.

Více na www.divadloponec.cz